lauantai 25. tammikuuta 2014

Vice 2

Tässä olisi vihdoin lupailemani katsaus Urban Decayn Vice 2 -paletista. Ihan alkuun on todettava, että kun käyttää kaksi tuntia 20 luomivärin kuvaamiseen ja saa lopputulokseksi 250 huonoa kuvaa,  voi hyvästä syystä pitää itseään umpihulluna. Ehkä tätä postausta voi sitten kutsua luovaksi hulluudeksi, tiedä häntä...

Mutta ah, katsokaa nyt! Vähemmästäkin sitä tytönhupakko sekoaa...


Vice 2 sisältää ihastuttavan valikoiman erikoisen uniikeista sävyistä aina neutraalimpiin, jokapäiväiseen käyttöön sopiviin sävyihin.  Yleisvaikutelma paletin sävyistä on kiiltävä, mutta minulle se on ehdottomasti vain iloinen asia. Paletin värivalikoima on monipuolinen ja paletti sisältää jokaiseen täydelliseen silmämeikkiin tarvittavat peruselementit. Luomivärit on mielestäni aseteltu palettiin erityisen onnistuneesti. Sijoittelu tuo esiin sellaisia yhdistelmiä, joihin oma mielikuvitus ei välttämättä heti riittäisi.


Vice 2 sopisi erinomaisesti matkalle mukaan otettavaksi sävyvalikoimansa ohella myös kätevän muotoilunsa vuoksi. Paletin kannessa on iso, todella hyvälaatuinen peili, joka pysyy pystyssä ilman tukea. Lisäksi paletin mukana tulee loistava kaksipuolinen sivellin. Itse tykkään erittäin paljon Urban Decayn siveltimistä, ja esimerkiksi Naked-palettien mukana tulleet siveltimet ovat minulla jatkuvassa käytössä. Mitkään muut siveltimet eivät mielestäni "poimi" ja levitä luomivärejä yhtä hyvin ja tasaisesti kuin Urban Decayn. Näiden tuplasiveltimien puuhkea pää taas toimii hienoisen jäykkyytensä vuoksi erityisen loistavasti hieman "kovakouraisempaa" häivytystä vaativissa meikeissä.

Sitten siihen hullun hommaksi laskettavaan osuuteen... Swatcheissa on pohjana Nyxin Jumbo Eye Shadow Pencil sävyssä Milk. Olen painanut sormen luomiväriin ja pyyhkäissyt tai painanut sen pohjan päälle. Tästä johtuu swatchien osittainen läpikuultavuus ja epätasaisuus. Toisaalta näin swatcheista käy hyvin ilmi, miten pigmentteisiä nämä luomivärit todella ovat. Taattua Urban Decay -laatua siis!

SMOKEOUT



Smokeout on todella tumma, sävyltään kylmä ruskea, joka sopii kauniisti tuomaan syvyyttä neutraaliin meikkiin ja toisaalta tasapainottamaan värikkäämpiä meikkejä.

 LOVESICK



Lovesick on pohjaväriltään mattamusta luomiväri, jossa on kauniisti säihkyviä hopeisia glittereitä. Mielestäni musta luomiväri kuuluu jokaiseen palettiin, jota on tarkoitus käyttää sellaisenaan koko silmämeikin tekemiseen. Vaikka täysin koostumukseltaan täysin matta musta saattaisi olla kimaltavaa sisartaan monikäyttöisempi, pidän enemmän siitä, että myös mustaan luomiväriin on tuotu jotain hieman erilaista.

SHELLSHOCK



Shellshock on todella kiiltävä ja intensiivinen hopea, jossa on tietyssä valaistuksessa nähtävissä aavistus mintunvihreitä sävyjä. Tämä on ehdottomasti upein omistamani hopeinen luomiväri!

COAX



Miten niin en malttanut pitää näppejäni erossa tästä ennen kuvaamista... Coax on upea, kylmä ja todella säihkyvä metallinen hieman tummempi vaaleanpunainen. Ehkä on sanomattakin selvää, että tämä on yksi lemppareistani.

X-RATED



Tämäkin vaaleanpunaisen sävy hipoo silmissäni täydellisyyttä. Herkkä kylmänsävyinen vaaleanpunainen, jossa on hieman hohdetta.

PRANK


Prank on kiehtova, runsaasti petroolinväristä kimalletta sisältävä luomiväri, joka on pohjaväriltään todella syvä tummansininen. 

MADNESS



Madness on syvänsininen luomiväri, jossa on tietyssä valaistuksessa havaittavissa myös tumman turkoosin vivahteita.

STRIKE



Strike on kiiltävä selkeän keltakultainen luomiväri.

STASH



Stash on kaunis, kiiltävä oliivinvihreä. Vaikka tällaiset sävyt eivät yleensä kuulu etenkään yhdisteltävyytensä vuoksi ehdottomiin suosikkeihini, kyseinen sävy on sijoitettu paletissa taitavasti niin, että sen potentiaali on helppo nähdä. En olisi esimerkiksi osannut ajatella vihreän ja vaaleanpunaisen sopivan niin kauniisti yhteen, ellei kyseistä yhdistelmää olisi näin ilmiselvästi tarjottu pärstäni eteen.
 
POISON



Poison on tumman harmaa, jossa on nähtävissä hieman ruskeita ja jopa aavistuksen vihretäviä sävyjä.

RADAR



Radar on todella kiiltävä, tumman kuparin värinen luomiväri. 

DAMAGED



Damaged on tumma metsänvirheä, jossa on nähtävissä khakin sävyjä. Todella kaunis, jotenkin jalokivimäinen sävy.

VOODOO



Voodoo on pohjasävyltään mattamusta todella kiehtovannäköinen sävy, jossa on violetteja, erittäin upeasti säihkyviä glitterhippuja. Tämä on etenkin suoraan paletista ihailtuna todella hieno. Luomelle levitettynä Voodoo ei ollut ehkä aivan yhtä häikäisevä mitä sen ulkonäön perusteella odotin, mutta kaunis kuitekin.

BETRAYAL



Betrayal on aivan ihana liila luomiväri, joka taittaa upeasti sähkönsiniseen.

DERAILED



Derailed on sävyltään hieman rusehtava taupe, kauniisti kiiltävä luomiväri. Derailed sopii varmasti monenlaisiin meikkeihin. Tällaisen taupet sävyt kuuluvat ehdottomasti suosikkeihini.

DOPE



Dope on erinomainen sävy häivytykseen ja kulmaluulle. Itse tykkään ehdottomasti eniten käyttää selkeästi kimaltavia, mutta kuitenkin sävymaailmaltaan neutraaleja sävyjä kulmaluulla. Ne valaisevat kauniisti katseen ja tuovat raikkautta meikkiin.

TOXIC



En onnistunut saamaan Toxicista täysin todenmukaista kuvaa, vaikka kuinka yritin. Toxic on kaunis, persikkaisen neutraali sävy. Toxic tuo arkimeikissä todella ihanasti valoa katseeseen ja saa ilmeen jotenkin raikkaaksi ja pirteäksi. 

HABIT



Habit on paletin toinen (tai ehkäpä pitäisi sanoa ensimmäinen) matta luomiväri. Habit on väriltään melkoisen lähellä oman ihoni sävyä, joten se sopii täydellisesti saumattoman häivytyksen aikaansaamiseksi.

AMBUSH



Ambush on metallisen kiiltävä ruskea.

REWIND



Rewind on matta vaaleanruskea, jonka näkisin myös olevan toimivan häivytyssävy, esimerkiksi yhdessä Habitin kanssa.

Siinäpä ne sävyt sitten olivat kaikessa kauneudessaan...


Näkemiin, Vice 2 sanoo ja sulkee sulonsa säihkyvän kantensa alle :)

Mitäs tykkäsitte tämä tyylisestä katsauksesta?

4 kommenttia:

Eiko:. kirjoitti...

Tykkäsin tosi paljon. Olen nyt tosin meikkaillut viikon putkeen Vice 2:lla ja mietin lähinnä lukijoiden mahd. tympääntymisen vuoksi, että pitääkö vaihtaa palettia.

Asattelunäkökohdalta mulla oli mennyt Stashin ja Coaxin yhdistäminen ohi. Olet ihan oikeassa! Tämä tuo vielä uusia ulottuvuuksia...

Shania kirjoitti...

Kiva kuulla :) Heh, meikkibloggaajan näkökulmasta onkin ehkä hieman vaarallista jumiutua samaan palettiin viikkokausiksi. Mutta minkäs sille voi jos vain ihastuu johonkin palettiin aivan totaalisesti!

Päivi kirjoitti...

Tosi hyvät swatchit! Ihailen, kun joku jaksaa nähdä vaivan. Itse jaksan harvoin niitä laittaa, vaikka pitäisi. :)

Shania kirjoitti...

Päivi: Kiitos paljon :) Swatcheissa on kyllä aikamoinen työ!